Waarom kiest u voor VakantieJordanie.nl?

Het is geen geheim dat wij bij VakantieJordanie.nl van Jordanie houden en wij delen deze passie graag met onze klanten. We voorzien u met liefde van tips en adviezen om ervoor te zorgen dat u het maximale uit uw vakantie haalt.

Ons team kent het land binnenstebuiten en werkt graag met u samen om uw perfecte vakantie samen te stellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

Om mijn liefde en passie voor Jordanie met u te delen, heb ik de website VakantieJordanie.nl opgericht. Op deze website vindt u een aantal prachtige rondreizen naar Jordanie, die op maat aangepast kunnen worden aan de hand van uw wensen. Ons team van reisspecialisten kent het land van binnestebuiten en zal voor u de perfecte reis naar Jordanie samenstellen. Onze uitgebreide kennis beperkt zich niet alleen tot de accommodaties, ook de geheime juweeltjes of nog weinig bezochte bezienswaardigheden delen wij graag met u.

VakantieJordanie.nl: Ontdek de Betovering van Jordanie met Passie en Expertise
Welkom bij VakantieJordanie.nl, waar onze liefde voor Jordanie centraal staat, en wij deze passie graag met u delen. Als toegewijd reisteam streven we ernaar om u niet alleen een vakantie aan te bieden, maar een betoverende ervaring waarbij u het maximale uit uw verblijf haalt. Ontdek waarom u voor VakantieJordanie.nl moet kiezen en hoe onze uitgebreide kennis, persoonlijke aanpak en geheime juweeltjes uw reis onvergetelijk zullen maken.

Waarom Kiezen voor VakantieJordanie.nl?
Passie voor Jordanie
Bij VakantieJordanie.nl gaat het niet alleen om het aanbieden van vakanties; het draait allemaal om onze diepgewortelde liefde voor Jordanie. Deze passie vormt het hart van alles wat we doen, en we zijn vastbesloten om deze betoverende bestemming met u te delen. Of u nu droomt van het verkennen van de oude stad Petra, ontspannen aan de Dode Zee, of avontuurlijke trektochten in de Wadi Rum-woestijn, wij hebben de expertise om uw dromen werkelijkheid te maken.

Persoonlijke Aanpak van Ons Ervaren Team
Ons ervaren team kent Jordanie binnenstebuiten. We begrijpen dat elke reiziger uniek is, en daarom gaan we verder dan standaardvakanties. Samen met u werken we aan het samenstellen van uw perfecte vakantie, afgestemd op uw interesses en voorkeuren. Of u nu een cultuurliefhebber, natuurliefhebber of avonturier bent, wij hebben de insiderkennis om uw ideale reis te creëren.

Uitgebreide Kennis over Accommodaties en Verborgen Juweeltjes
Onze expertise beperkt zich niet tot standaardaccommodaties. Wij hebben oog voor detail en selecteren alleen de beste en meest authentieke verblijfplaatsen. Van luxe resorts tot gezellige pensions, wij bieden een scala aan accommodaties op de meest betoverende locaties. Bovendien delen we graag onze kennis over de minder bezochte, verborgen parels en bezienswaardigheden die Jordanie te bieden heeft.

Wat Maakt Ons Uniek?
Betoverende Bestemmingen en Geheime Juweeltjes
Jordanie staat bekend om zijn betoverende bestemmingen, en wij brengen deze magie rechtstreeks naar uw vakantie. Laat ons u meenemen naar de majestueuze Petra, de serene Dode Zee en de uitgestrekte Wadi Rum, terwijl we ook de minder bekende schatten onthullen die uw reis extra speciaal maken.

Flexibiliteit en Maatwerk
Bij VakantieJordanie.nl geloven we in flexibiliteit en maatwerk. Onze diensten gaan verder dan de standaardpakketten. Heeft u specifieke wensen of wilt u een gepersonaliseerd reisplan? Wij passen ons aan uw behoeften aan en creëren een unieke vakantie-ervaring die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

Toewijding aan Uw Tevredenheid
Onze ultieme beloning is uw tevredenheid. We streven ernaar om niet alleen een vakantie te organiseren, maar een ervaring die u nog vele jaren met vreugde zult herinneren. Uw welzijn en genot tijdens de reis zijn voor ons van het grootste belang, en we zetten ons in om aan al uw verwachtingen te voldoen.

Uw Betoverende Jordanie Avontuur Begint Hier!
VakantieJordanie.nl nodigt u uit om de betovering van Jordanie te ervaren. Laat ons uw gids zijn naar adembenemende landschappen, eeuwenoude geschiedenis en gastvrije cultuur. Boek vandaag nog en ontdek waarom wij uw ideale partner zijn voor een onvergetelijke Jordanie-ervaring. Uw reis begint hier, bij VakantieJordanie.nl!

Op onze website vindt u programma's die wij voor u samengesteld hebben. Had u zelf al iets in gedachten wat u niet direct kan vinden? Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze mogelijkheden zijn divers en wij gaan graag een stapje verder om u tevreden te stellen.

Alle accommodaties die wij u aanbieden, zijn door ons persoonlijk geselecteerd om er zeker van te zijn dat uw verblijf zo aangenaam en authentiek mogelijk is.

Boek met vertrouwen!

Bij VakantieJordanie.nl kunt u met een gerust hart boeken. Ons team werkt exclusief samen met de specialistische medewerkers van VakantieStunt.nl U kunt te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financieele zekerheid. Voor uw en onze zekerheid zijn wij namelijk aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging voor Reisondernemingen (ANVR) nr. 4897

De ANVR Reisvoorwaarden zijn geldig sinds 1 april 2016 en zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen hebben betrekking op de betalings- en annuleringsvoorwaarden. Deze vindt u bij ons terug in de Algemene Voorwaarden. Voordat u bij ons kunt boeken moet u eerst aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met zowel de ANVR Reisvoorwaarden als ook de Algemene Voorwaarden van Duikreizen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) nr. 3001

VakantieJordanie.nl is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houd in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

Calamiteitenfonds

VakantieJordanie.nl is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat als u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatrieren.

Onder Calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


Heeft u niet eerder bij ons geboekt? Ziet u deze website voor het eerst, maar bent u enthousiast over wat u ziet? Vertrouw ons dan uw volgende vakantie toe!

VakantieJordanie.nl werkt samen met VakantieStunt B.V.

De naam Vakantiestunt klinkt u wellicht bekend in de oren, iets wat niet verwonderlijk is, omdat we al enkele tientallen jaren succesvol actief zijn als reisbureau. Onze jarenlange ervaring heeft enorm bijgedragen aan onze expertise. Dat we niet hebben ingeleverd qua innovatie blijkt uit het feit dat we tegenwoordig als online reisbureau voor u klaar staan. U kunt 24/7 bij ons boeken, heerlijk vanuit uw eigen huis, vanuit kantoor of misschien wel terwijl u onderweg bent. Ons brede aanbod biedt u meer overzicht, vrije keuze en uitzonderlijk veel gemak.

Om u als klant ‘the best of the best’ te kunnen bieden, is het niet alleen noodzakelijk dat wij beschikken over een groot aanbod aan locaties en arrangementen, maar minstens even belangrijk is het om ervoor te zorgen dat u deze reizen tegen een zo gunstig mogelijk tarief bij ons kunt boeken. Vakantiestunt weet dit in de praktijk te brengen door u de reizen van alle grote touroperators, tegen een scherp tarief aan te bieden.
Bijzonder aan de service van Vakantiestunt is dat u niet alleen kunt kiezen uit de bestemmingen die reeds online staan: heeft u specifieke wensen of stelt u liever zelf een pakket samen, dan levert Vakantiestunt u maatwerk. Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.
Wij gaan graag een stapje verder dan de andere reisbureaus en zoeken met u mee naar uw ideale vakantie.

Voor uw en onze zekerheid Vakantiestunt B.V. is aangesloten bij:

Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR 4897)
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR 3001).
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiële zekerheid.

VakantieJordanie
De Boelelaan 771
1082 RT Amsterdam

T. +31 (0) 20 34 15 035 (Nederland)

Whatsapp +31 6 14 36 31 31

info@VakantieJordanie.nl
info@VakantieJordanie.nl

Rabobank:
IBAN: NL27RABO0334487773
BIC: RABONL2U

KvK: 20105714

BTW: NL8121.70.763.B.01